แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
| ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
|---|---|---|---|
| 1 | Songsaeng, S., Sophanodora, P., Kaewsrithong, J. and Ohshima, T. (2010). Quality changes in oyster (Crassostrea belcheri) during frozen storage as affected by freezing and antioxidant. FOOD CHEMISTRY, 123(2), 286-290. Cited: 44 doi: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.04.033 | ||
| รวม WoS/ISI 1 รายการ 44 citations | |||
| ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
|---|---|---|---|
| 1 | Songsaeng S., Sophanodora P., Kaewsrithong J. and Ohshima T. (2010). Effect of different storage conditions on quality of White-Scar oyster (Crassostrea belcheri). International Food Research Journal, 17(2), 491-500. Cited: 4 | ||
| 2 | Songsaeng S., Sophanodora P., Kaewsrithong J. and Ohshima T. (2010). Quality changes in oyster (Crassostrea belcheri) during frozen storage as affected by freezing and antioxidant. Food Chemistry, 123(2), 286-290. Cited: 41 doi: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2010.04.033 | ||
| รวม Scopus 2 รายการ 45 citations | |||
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th