แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
| ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
|---|---|---|---|
| 1 | Tew, ST., Soon, JM., Benjakul, S., Prodran, T., Vittayanont, M. and Tongnuanchan, P. (2017). Development of gelatine-based bio-film from chicken feet incorporated with sugarcane bagasse. NUTRITION & FOOD SCIENCE, 47(2), 175-190. Cited: 6 doi: https://doi.org/10.1108/NFS-07-2016-0086 | ||
| รวม WoS/ISI 1 รายการ 6 citations | |||
| ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
|---|---|---|---|
| 1 | Tew S., Soon J., Benjakul S., Prodran T., Vittayanont M. and Tongnuanchan P. (2017). Development of gelatine-based bio-film from chicken feet incorporated with sugarcane bagasse. Nutrition and Food Science, 47(2), 175-190. Cited: 2 doi: https://doi.org/10.1108/NFS-07-2016-0086 | ||
| รวม Scopus 1 รายการ 2 citations | |||
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th