แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
| ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
|---|---|---|---|
| 1 | Tongnuanchan, P. and  Benjakul, S. (2014). Essential Oils: Extraction, Bioactivities, and Their Uses for Food Preservation. JOURNAL OF FOOD SCIENCE, 79(7), R1231-R1249. Cited: 545 doi: https://doi.org/10.1111/1750-3841.12492 | ||
| 2 | Tongnuanchan, P.,  Benjakul, S. and  Prodpran, T. (2014). Structural, morphological and thermal behaviour characterisations of fish gelatin film incorporated with basil and citronella essential oils as affected by surfactants. FOOD HYDROCOLLOIDS, 41, 33-43. Cited: 131 doi: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2014.03.015 | ||
| รวม WoS/ISI 2 รายการ 676 citations | |||
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
  
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000 
 Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th