แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
| ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
|---|---|---|---|
| 1 | Tongnuanchan, P.,  Benjakul, S.,  Prodpran, T.,  Pisuchpen, S. and  Osako, K. (2016). Mechanical, thermal and heat sealing properties of fish skin gelatin film containing palm oil and basil essential oil with different surfactants. FOOD HYDROCOLLOIDS, 56, 93-107. Cited: 127 doi: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2015.12.005 | ||
| รวม WoS/ISI 1 รายการ 127 citations | |||
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
  
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000 
 Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th