แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
| ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
|---|---|---|---|
| 1 | Detarun, P., Wichienchot, S., Siripongvutikorn, S., Utaipan, T., Samakradhamrongthai, RS., Wittaya, T., Punvichai, T. and Naher, J. (2025). Nutraceutical potential of modified Thai red curry paste: antioxidant, anti-inflammatory, and gut microbiota modulation. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 60(1) Cited: 0 doi: https://doi.org/10.1093/ijfood/vvae059 | ||
| 2 | Samakradhamrongthai, RS., Jannu, T., Tongboonchu, T., Sangpimpa, W., Srichan, P., Renaldi, G., Detarun, P., Siripongvutikorn, S., Utaipan, T., Wittaya, T. and Chansuwan, W. (2025). Physicochemical and sensory properties of Southern Thai curry pastes. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, 28(1) Cited: 0 doi: https://doi.org/10.1080/10942912.2025.2545527 | ||
| รวม WoS/ISI 2 รายการ 0 citations | |||
| ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
|---|---|---|---|
| 1 | Detarun P., Wichienchot S., Siripongvutikorn S., Utaipan T., Samakradhamrongthai R., Wittaya T., Punvichai T. and Naher J. (2025). Nutraceutical potential of modified Thai red curry paste: antioxidant, anti-inflammatory, and gut microbiota modulation. International Journal of Food Science and Technology, 60(1) Cited: 0 doi: https://doi.org/10.1093/ijfood/vvae059 | ||
| 2 | Samakradhamrongthai R., Jannu T., Tongboonchu T., Sangpimpa W., Srichan P., Renaldi G., Detarun P., Siripongvutikorn S., Utaipan T., Wittaya T. and Chansuwan W. (2025). Physicochemical and sensory properties of Southern Thai curry pastes. International Journal of Food Properties, 28(1) Cited: 0 doi: https://doi.org/10.1080/10942912.2025.2545527 | ||
| รวม Scopus 2 รายการ 0 citations | |||
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000
Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th