แสดงข้อมูลผลงานตีพิมพ์ อ้างอิงจากฐาน pubswatch.psu.ac.th (*คลิก GO ทุกครั้งหากกำหนดการค้นใหม่)
| ลำดับ | รายละเอียดผลงาน | ||
|---|---|---|---|
| 1 | Detarun, P.,  Wichienchot, S.,  Siripongvutikorn, S.,  Utaipan, T.,  Samakradhamrongthai, RS.,  Wittaya, T.,  Punvichai, T. and  Naher, J. (2025). Nutraceutical potential of modified Thai red curry paste: antioxidant, anti-inflammatory, and gut microbiota modulation. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 60(1) Cited: 0 doi: https://doi.org/10.1093/ijfood/vvae059 | ||
| 2 | Samakradhamrongthai, RS.,  Jannu, T.,  Tongboonchu, T.,  Sangpimpa, W.,  Srichan, P.,  Renaldi, G.,  Detarun, P.,  Siripongvutikorn, S.,  Utaipan, T.,  Wittaya, T. and  Chansuwan, W. (2025). Physicochemical and sensory properties of Southern Thai curry pastes. INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES, 28(1) Cited: 0 doi: https://doi.org/10.1080/10942912.2025.2545527 | ||
| รวม WoS/ISI 2 รายการ 0 citations | |||
Copyright ©2021-2022 by Faculty of Science and Technology
  
Prince of Songkla University, 181 Rusamilae Meaung Pattani, 94000 
 Tel: 073-331303 Email: sat-it@psu.ac.th